در واحد ماکو

جلسه هم اندیشی راه اندازی رشته های پیراپزشکی و علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۸ کد : ۱۹۲ اخبار مجمع اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۳۶
اولین جلسه هم اندیشی خیرین شهرستان ماکو در خصوص راه اندازی رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل ماکو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در ابتدای جلسه دکترسعید مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو ،گزارشی در خصوص اقدام های صورت گرفته در دو سال اخیر در مورد مراحل کسب مجوزهای لازم از سازمان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به اعضای جلسه ارائه داد.

مرادی ، در خصوص تصویب رشته های پرستاری ، علوم آزمایشگاهی و بهداشت محیط گفت :« در خصوص تصویب رشته های فوق تلاشها  و رایزنی های زیادی انجام گرفته و در بازدید کارشناسان وزارت بهداشت و سازمان دانشگاه آزاد اسلامی، امکانات آزمایشگاه دانشگاه و امکانات بالینی بیمارستان فجر ماکو بسیار خوب ارزیابی شدند ولی برای تاسیس آزمایشگاههای تکمیلی مثل پراتیک،  نیاز به حدود یک میلیاردونیم با قیمت فعلی بودجه نیاز بوده که تاکنون تامین نشده و نیاز به حمایت سازمانها، نهادها و خیرین منطقه می باشد».

رئیس واحد ماکو با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای جذب هیات علمی لازم گفت :«در خصوص جذب هیات علمی در رشته های مورد نظر اقدام های خوبی صورت گرفت و پنج نفر را به عنوان هیات علمی جذب کرده ایم».

رئیس واحد ماکو ، تاثیر اولیه راه اندازی این رشته های را جلوگیری از خروج ارز ناشی از مهاجرت دانشجویان ایرانی به کشورهای دیگر برای تحصیل و همینطور کاهش تبعات اجتماعی ناشی از اینگونه مهاجرتها دانسته و  دورنمای این اقدام را تبلیغ رشته های علوم پزشکی در کشورهای همجوار مثل نخجوان، ترکیه و عراق بخاطر مزیت رشته های علوم پزشکی ایران نسبت به کشورهای همجوار و نهایتا جذب دانشجو از کشورهای همسایه برای تحقق وجهه بین الملل بودن واحد و ایفای نقش در توسعه پایدار و متوازن منطقه آزاد ماکو عنوان کرد.

مرادی با اشاره به نقش خیرین در کشورهای دیگر گفت :«در کشورهای خارجی خیرین با توجه به اهمیت  و جایگاه دانشگاهها در  تربیت نسل آینده کشور خود کمک های زیادی به دانشگاهها می کنند و خیلی از دانشگاهها بیش از 60 درصد بودجه سالانه خود را از موسسات مردم نهاد تامین می کنند و این امر در کشور ما هم می تواند بیش از کشورهای دیگر تحقق یابد» .

محمد محمدنژاد ،رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ماکو با تاکید بر ایجاد و راه اندازی رشته های پزشکی و پیراپزشکی گفت :« امیدوارم این کار، با کمک و همدلی مسئولین و خیرین در اسرع وقت به سرانجام برسدتا فرزندان ما مجبور نشوند برای تحصیل در این رشته ها به شهرهای دوربروند. برای کمک گرفتن از خیرین در این زمینه باید ابتدا فرهنگ سازی کنیم و موضوع و اهمیت ایجاد رشته های پزشکی و پیراپزشکی را به آنها بیان کرد که هدف از دعوت خیرین به جلسه ها چیست»؟

وی ایجاد رشته ای پزشکی و پیراپزشکی را افتخار بزرگ برای ماکو و شهرهای اطراف دانست و گفت:«باید همه برای تصویب رشته ها تقسیم کار کنیم و تا به ثمر رسیدن از تلاس دست نکشیم»

محمدنژاد گفت:« شهریه های دانشگاه کفاف هزینه های دانشگاه را نمی کند پس خیرین باید در میدان کارحاضر شوند»

حسن حسین زاده مدیر بیمارستان فجر ماکو ،گفت :«نیاز اولیه برای تصویب رشته های پزشکی و پیراپزشکی،آزمایشگاه بیوشیمی است که خوشبختانه در دانشگاه آزاد ماکو موجود است و  علاوه براین همه دوره های دانشجویان پزشکی همراه با نظارت مربیان مجرب بیمارستان خواهد بود.متاسفانه در این سالها که دانشگاه آزاد ماکو فاقد رشته های پزشکی و پیراپزشکی است بسیاری برای تحصیل به شهرهایی می روند که فاقد خوابگاه می باشند و بیمارستان با مشکل عدیده ای برای تامین نیروی درمانی مواجه هستند».

عزیز برگ نی ،عضو شورای شهر و رئیس خانه  مشارکت سلامت شهر ماکو،با اشاره به اهمیت موضوع جلسه گفت:« تاسیس این رشته ها از اهمیت بسزایی برخوردار است و همه باید تلاش کنیم این امر مهم به نتیجه برسد. »

غلامرضا عزیزی رئیس هیئت موسس خیریه درمانی و نماینده خیرین ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه به خاطر اقداماتی که طی دوسال اخیر داشته اند ، با اشاره به اهمیت تصویب و راه اندازی رشته های پزشکی و پیراپزشکی در واحد ماکو گفت:« بزرگترین معزل جلسه ها متاسفانه این است که تمامی تصمیم های جلسه بعد از خروج از جلسه از یاد می رود،اگر واقعا می خواهیم مصوبات جلسه به ثمر برسد باید بنا به گفته مقام معظم رهبری به صورت جهادی عمل کنیم» .

وی تاکید کرد که باید از تمامی ظرفیتهای منطقه آزاد ماکو به ویژه از سازمان منطقه آزاد ماکو استفاده کنیم.

سایر اعضای جلسه از جمله خانم بیات آقایان پیمان سلطانی و سیف الله علی اکبرزاده هم به ایراد نقطه نظرات مفید و کاربردی خود پرداخت و یاد آور شدند که عزم ما در تاسیس این رشته ها جدی و راسخ خواهد بود.

نظر شما :