جلسه مجمع خیرین دانشگاه آزاداسلامی واحد بین الملل ماکو با حضور محمد علی پور ،نماینده ماکو،شوط،پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۷ کد : ۱۹۳ اخبار مجمع اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۴۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ماکو، دکتر سعید مرادی رئیس واحد بین الملل ماکو ضمن خیر مقدم به نماینده مجلس شورای اسلامی و مهمانان ،گزارشی از اقدام های انجام شده در خصوص تشکیل مجمع خیرین جهت راه اندازی دانشکده پزشکی و پیراپزشکی ارائه داد.

وی با اشاره به دومین اقدام کوتاه مدت واحد ماکو بیان کرد:« تاسیس آزمایشگاه غذا و دارو یکی از نیازهای منطقه آزاد ماکو است که در این زمینه با مسئولین منطقه آزاد ماکو ،رایزنی و توافق نهایی صورت گرفت و کار در مرحله امضاء قرارداد قرار داشت که تغییر مدیر عامل سازمان منطقه آزاد باعث شد این قرارداد به مرحله اجرا در نیاید».

رئیس واحد ماکو در خصوص آزمایشگاه غذا و دارو واحد ماکو گفت :« در آزمایشگاه غذا و دارو واحد ماکو نیاز به تجهیزات جدید نیست و دستگاههای مورد نیاز قبلا خریداری شده اند. در این آزمایشگاه با تکیه بر توان و دانش اساتید مجرب این واحد، تمامی آزمایش های مربوط به غذا و دارو قابل انجام است و نیازی به نیروی کار ،فضا و هزینه های دیگر نیست. اما متاسفانه اراده کافی در سطح مدیران در منطقه آزاد ماکو برای همکاری دراین زمینه با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو وجود ندارد».

ایشان با اشاره به اقدام های صورت گرفته در خصوص تاسیس و راه اندازی رشته های پیراپزشکی و پزشکی گفت :« رشته های پیراپزشکی و پزشکی در تمامی دانشگاههای بین المللی تصویب و راه اندازی شده و دانشجویان فارغ التحصیل هم دارند ولی در واحد بین الملل ماکو این امر هنوز محقق نشده است . با توجه به نیاز منطقه به رشته های پزشکی و همچنین شرایط حال حاضر کشور در خصوص ویروس کرونا و جلوگیری از خروج ارز به علت تحصیل بسیاری از داوطلبان این رشته ها به خارج از کشور و همینطور ایفای نقش خود در توسعه منطقه آزاد ماکو ، راه اندازی رشته های مذکور را در دستور کار قرار داده ایم».

محمد علیپور  ،نماینده ماکو،شوط،پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به امکانات ویژه منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو گفت :« منطقه آزاد ماکو باید در زمینه های علمی و پژوهشی به حدی برسد که نه تنها در منطقه حتی در کشور بعنوان قطب علمی و پژوهشی شناخته شود».

وی با اشاره به حمایت خود از دانشگاه آزاد اسلامی ماکو در زمینه های تصویب رشته های کارشناسی  و ارشد گفت :« دانشگاه آزاد ماکو هرچه قدر در رشته های مورد نیاز غنی یاشد باعث خواهد شد جوانان این منطقه برای تحصیل به شهرهای اطراف و حتی شهرهای دور از منطقه نروند و با توجه به شرایط کرونایی کشور موجب کاهش دغدغه های متقاضیان و خانواده های آنها خواهد شد».

علیپور با اشاره به اقدام های مسئولین دانشگاه آزاد ماکو در تصویب رشته های پزشکی و پیراپزشکی گفت :«با افتخار اعلام می کنم در منطقه آزاد ماکو خیرانی وجود دارند  که در هر عرصه ای وارد می شوند با جدیت برای تحقق هدف خود اقدام می کنند».

ایشان تاکید کردند :« انسانهای خوش نیت و خیرین زیادی در منطقه آزاد ماکو وجود دارند که اگر مسائل و مشکلات را برای آنها توضیح و تشریح کنیم برای حل آنها آستین بالا خواهند زد».

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تاسیس رشته های پیراپزشکی و پزشکی در دانشگاه آزاد ماکو گفت :« عصر ، عصر جنگ بیولوژیکی در سطح کشور و جهان است که بیش از بیش تصویب رشته های پیراپزشکی و پزشکی در منطقه آزاد ماکو احساس می شود اگر چه در زمینه ای پزشکی در سطح عالی در جهان قرار داریم ولی با این حال منطقه آزاد ماکو به رشته های پزشکی نیاز مبرم دارد تا فرزندان این  منطقه مجبور به طی مسافت های طولانی به شهر ها دور و حتی سایر کشورها نباشند».

ایشان قول داد به نوبه خود تمامی سعی و تلاش خود را برای تصویب رشته ای پیراپزشکی و پزشکی به کار خواهد بست و هرجا و هرمکان نیاز باشد در کنار خیرین و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماکو خواهد بود.  وی اضافه کرد باید با کمک خیرین و سایر مسئولین برای حفظ سلامتی و ساکنین منطقه و ارتقاء سطح علمی و پژوهشی دانشجویان تمام سعی و تلاش خود را انجام دهیم.

نماینده ماکو ،شوط،پلدشت و چالدران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از تمامی برنامه های دانشگاه آزاد ماکو در ارتقاء سطح علمی و پژوهشی جوانان منطقه حمایت خواهد کرد. نفع راه اندازی رشته های پزشکی متعلق همه منطقه است و برای تاسیس و راه اندازی آنها باید تقسیم کار کرد و نباید همه کارها برعهده خیرین باشد. منطقه آزاد نیاز به این رشته ها دارد و لازمه آن حمایت از رشته های پیراپزشکی و پزشکی در منطقه آزاد ماکو است .

وی در پایان سخنان خود بیان کرد :« برای اینکه کاروان توسعه و پیشرفت منطقه تکمیل شود باید سطح علمی و پژوهشی با تمرکز بر رشته های پیراپزشکی و پزشکی ارتقاء پیدا کند».

در این جلسه هریک از اعضا به ارائه دیدگاه های خود پرداختند .حمایت از فعالین اقتصادی در زمینه کسب و کار، بومی گزینی برای مدیران ارشد منطقه ،اجرای دقیق قوانین مربوط به منطقه آزاد ، لزوم توجه و حمایت منطقه آزاد ماکو از برنامه های دانشگاه آزاد ماکو،نظارت بر عملکرد مدیران منطقه آزاد ماکو و ... از جمله درخواست های اعضای جلسه بود.

نظر شما :